lauantaina, huhtikuuta 28, 2012

Jaahas sitä on taas oltu erittäin laiskana :P

No pikainen päivitys viime kerran jälkeen. Tiinan kanssa on käyty kisoissa lähinnä keräilemässä huonoja tai erittäin huonoja tuloksia (jonkun kouluttajan mukaan mulla on asennevamma kisaamiseen. oh rly?). Tarkoitus olisi taas aloittaa kisaaminen ja jospa tänä kesänä olisi asenne kohdallaan? Se jää nähtäväksi.

Terveysrintamalla ei mitään kovin ihmeellistä. Heli se mennä porskuttaa :) tällä viikolla eläinlääkärin kommentti oli "vieläkö tää on elossa" ja meitä nauratti (Heliäkin). Niin kauan kun ruoka maistuu ja häntä heiluu niin tällä mennään. Kevät on Helin mielestä hienoa aikaa, koska pihalla alkaa olla lämmin ja lupaus kesästä on aina hyvä asia. Tiina oli tällä viikolla silmäpeilissä ja kaihi paperit napsahti :P no ei välttämättä sellainen tulos mitä osasi odottaa, mutta pahempaakin uskalsin pelätä. Ei siksi, että olisi jotain vikaa vaan lähinnä varmaan heijasteita tuosta edellisestä tapauksesta. Onneksi on lievää sorttia ja toivotaan, että sellaisena pysyykin. Kahden vuoden päästä uusi peilaus, jotta nähdään onko muutosta tapahtunut.

Koulutuksista ollaan käyty viime aikoina lähinnä Alatalon Vapun kursseilla: hyppykurssi, motivaatiokurssi ja psyykkinen pääkopan tutkinta kurssi. Hyviä kursseja kaikki.

Nyt vaan kohti uusia haasteita, jos vaikka syntyisi jotain tulostakin :D

Ei kommentteja: