sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2010

agirotu ja pari hyllyä

Agirotuun ekaa kertaa kisailemaan :) perjantaina lähdettiin perhe K:n ja 6 koiran voimin kohti agirotua. Ykkösluokkalaisilla (Tiina ja Ferro) oli startit jo perjantaina. Dantea säästeltiin tosi koitokseen eli avoimiin SM kisoihin. Perjantain rata oli tosi mukava ja oikeastaan ainoa haaste oli kepeille viennissä. Mä hoidin homma kotiin jo reilusti ennen keppejä tarjoamalla koiralle kiellon paikan ja sitä korjatessani työnsin oikeen asenteella koiran putkeen (väärä rata ja hyl). No se kepeille vienti ja pakkovalssi? (vai mikä se olikaan...) sujui tosi mallikkaasti ja jälkeenpäin ei voi muuta kuin kirota tekemisiään.
Outi ja "intervalli" Ferro repäisivät ja voittivat oman kisansa hienolla miinus ajalla! nice!
illalla käytiin sitten vielä syömässä american dinersissa ja saunassa. kun tultiin takaisin majoille olikin koko porukka aika tasaraha ja mentiin nukkumaan.

Lauantaina olikin sitten melkoisen aikainen aloitus kun meillä oli rataantutustuminen jo 7.20, startattiin toisena, joten 7.30 oli se toinenkin hyl kerätty ja päivä sen osalta pulkassa. rata oli taas kiva, mutta kun pitää sössiä niin kolmen kiellon jälkeen oli taas hyl siellä tuloslistalla. elävästi pitäisi muistaa, kuinka Virve on ehkä jokusen kerran sanonut, että kiellot ovat meidän surma. kun voisikin joskus uskoa eikä pitäisi aina kaikkea oppia kantapään kautta. hyvä kokemus, eikai siitä muuta voi sanoa.

loppupäivä katseltiin sitten vaan kisoja Helin kanssa ;) ja Tiina sai nukkua kämpillä (olikin aika väsynyt). kotimatka tehtiin pizzan kautta ja jossain tervakosken kohdalla keksittiin, että unohdettiin molemmat Outin kanssa kirjat kisapaikalle. Pasi haki kirjat sunnuntaina talteen ja seuraavalla viikolla pidettiin talkoissa mitallikahvit (hain Pasin mitalin palkintojen jaosta lauantaina, kun olivat jo lähteneet kotiin) ja jaettiin hyllykirjoja :)

tarttis varmaan tehdä noille typerille kielloille jotain...koirahan tekee juuri niinkuin käsketään, että vikakin on tiedossa :P

Ei kommentteja: