torstaina, lokakuuta 11, 2007

Kovaa menoa ja mustelmia

Elokuun puolessa välissä käytiin mikrojoukkueella Mansen Murressa juoksemassa ja Tiina pinkoikin ihan hienosti. Yksilöajoissa toinen :)

Muutenkin on kesä mennyt juoksemisen merkeissä, kovaa on menty muuten vaan ja pari kertaa noissa juoksuharkoissa. Tiina alkaa olla käsivieheen kanssa aika varma, mutta moottorin kanssa vielä hieman epävarmuutta eli sitä puolta täytyy vielä työstää.

Heli teki esiintymisen agilityseuran mestaruuskisoissa ja putket aiheuttavat päänsärkyä :P ei se vaan tahdo upota noihin putkiin. Epäilen että tuo näön heikentyminen vaikuttaa tähän. Muuten se kyllä loikkii ja tekee ja on kovin innoissaan lajista.

Viikonloppuna oltiin porukoilla ja Heli onnistui lyömään polvensa juostessaan, mutta vaikka koko polvi meni mustaksi niin ei tuo tuntunut tahtia haittaavan. Nyt on kohta oltu viikko levossa eläinlääkärin neuvosta ja tulehduskipulääkettä nautittu parina päivänä. Eipä tuo itse tunnu olevan milläskään tuosta. Ei nuo kääpiöterrit niin helposti rikki mene niinkuin ihmiset usein tuntuu luulevan :)

Rokotusten yhteydessä on tarkoitus kuvauttaa Tiinan polvet.

Ei kommentteja: