torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Reissun päällä ja pönttö sekaisin


Viime viikon torstaina lähdettiin kesän pakolliseen? reissuun. Siinä sitä karavaanarin kakaraa hymyilytti, kun pakattiin kamat ja koirat (5) autoon. Ulos ei nähnyt ainakaan takaikkunasta, mutta kuka sitä nyt taaksepäin katselisikaan?


Suunta oli kohti Vöyriä ja tarkemmin siellä Agirotua. Tapahtuma, jonne ei tullut mentyä, kun se järkättiin Janakkalassa eli ihan naapurikunnassa, mutta laitetaanpa se hieman kauemmaksi niin sinne pitää tunkea.Ekana yönä oltiin Parkanossa ja koirien kanssa käytiin hieman kävelemässä rannalla (ei uimarannalla), jossa katseltiin hienoa auringonlaskua :)


Perjantaina ajeltiin Vöyriin ja jostain syystä parissa halpahallissa shoppailuun meni niin kauan aikaa, että meinasi tulla hoppu kisapaikalle. Kahden startin jälkeen käytiin ostoksilla ja mentiin yöksi Oravaisiin. Tosi edullinen leirintäalue ja saatiin olla ihan omassa rauhassamme. Koiria ei saanut vapaaksi ja Tiina alkoi kerätä kierroksia, kun ei ollut useampaan päivään ollut päässyt kunnolla päästämään höyryjä vapaana. Yö sujui kuitenkin rauhallisesti ja aamulla taas Agirotuun.

RimA:n tyypit olivat tehneet hienoja tuloksia jo perjantaina ja lauantaina tahti jatkui. Avoimia Suomen mestaruuksia taisi tulla kaksi ja luokkanousuja ainakin yksi. Muutenkin tuli upeita tuloksia, että onnea vaan kaikille pärjänneille tätäkin kautta :)

Outi ja Dante tekivät hienon nollaradan viimeiseksi suoritukseksi ja auton nokka kohti Vaasaa.

Vaasassa syötiin kunnon ruokaa (parin päivän makaroonien jälkeen). Merikarvialla vietettiin seuraava yö. Taaskaan ei paikkaa missä päästää koirat irti, Tiinan kierrokset lisääntyvät :P
Aamu herätteli meidät järkkyyn kaatosateeseen. Teltta jätesäkkiin ja kohti Raumaa. Raumalla reissun eka ja ainoa sauna :) mukaan tarttui Outin sisko ja kissa Tiuku. Meitä oli autossa jo 4 ihmistä, 5 koiraa ja 1 kissa...hyvin mahtui!

Oma sänky tuntui kutsuvan hyvin koko sakkia, koiratkin nukkuivat kuin uppotukit seuraavan yön.

Tiistai aamuna koitti Tiinan tosipaikka :D aamulla käytiin päästämässä höyryt niityllä ja sen jälkeen tolkku pois lekurissa. Kohtu ja munasarjat poistettiin siis 10.7.2007 ennen ensimmäisiäkään juoksuja.
Iltapäivällä kun hain Tiinan kotiin oli pönttö aivan sekaisin, koira vaan toljotti meitä kaikkia ja vietti loppu päivän häkissä. Nukkuminen ei onnistunut, liekö alkukantaisuus sanonut että ei saa nukkua kun et tiedä missä olet. Vasta puolen yön aikaan sammui likka.
Seuraava aamu aloitettiin hurjalla hännän heilutuksella! Täällähän on tuttuja! :)

Ensi kokemus kaulurista/ämpäristä oli selkeä "kiitos ei". Nopean räpistelyn jälkeen oli kauluri häkin toisessa nurkassa ja Tiina toisessa. Toisella yrittämällä kaulapanta oli hivenen tiukempi ja tällä kertaa likka antoi periksi. Siinä sitä sitten istuttiin keittiön lattialla pari tuntia pohtimassa syntyjä syviä, kun liikkua ei voinut. Ensi askeleet menivät takaperin, kunnes uteliaisuus, nälkä tai jano voitti ja töpsöttely alkoi.
Iltaan mennessä Tiina mennä heilutteli kauluri päässä niinkuin vanha tekijä.

Ei kommentteja: