torstaina, kesäkuuta 08, 2006

Kisoissa

Tänä keväänä (ei näissä keleissä voi oikein kesästä puhua) on käyty jo kaksissa agility cup:n kisoissa. Ekat jäi väliin, kun itse olin työmatkalla Ruotsissa :(.

Toinen kisa oli Forssassa toukokuun 3. päivä. Siellä Heli oli aika mukavissa fiiliksissä. Aikaa ei tullut yhtään yli, eihän se vauhti ollut mitään harkkojen tasoa, mutta ihan ok kuitenkin. Kieltoja tuli 3 ja hyllyjäkin tuli :)

Kolmas kisa Janakkalassa 31.5. Mini möllien aikana satoi harmittavasti vettä ja Heliä ällötti ihan kympillä. Vauhti oli aika hakusessa selkeästi sateen takia, mutta etenevää kuitenkin :) Pussi meni ekalla! vaikka se oli vieras (Forssan pussilta tuli hylly) ja märkä YÖK!

Seuraava cup kisa onkin ensi maanantaina 12.6. ja sinne mennään taas katsomaan mitkä ovat fiilikset.

Molemmissa kisoissa Heli on ollut rataantutustumisen aikana Outin sylissä ja itse olen tutustunut aika nopeasti. Selkeästi siitä pahimmasta "paniikki" vaiheesta on päästy ohi ja erityisesti tuolla Forssassa huomasi että ihan kivaakin oli.

Jatkamme siis harjoittelua näissä epiksissä. Meillähän ei ole mitään varsinaisia tavoitteita, kunhan harrastellaan.

Pentu rintamalla odotellaan edelleen uutisia ja hauska tapaus hieman tätä liipaten kävikin Janakkalassa. Tapasimme Stanleyn joka on niiden pentujen isä joita kävimme Ninan luona katsomassa (kyseiset pennut löytyvät tuolta kuvastakin kohdasta Pikkusisko).

Stanley Janakkalan agi cup:ssa

Ei kommentteja: